Ah, Wentelteefjes! Die iconische, speciale gelegenheid, ontbijt-in-bed behandelen dat zoveel mensen verlangen ... alleen om te eindigen met vochtig, gebrande toast en een grote puinhoop in de keuken. Maar het is niet zo moeilijk, of dat rommelig, om gouden, krokante randjes, echt heerlijke Wentelteefjes te maken. Laat me je laten zien hoe. De ideale Wentelteefjes is bruin en krokante aan de buitenkant en romig aan de binnenkant. Het is niet droog en het is niet vochtig. Het heeft een rijke, Vlaamse smaak en wordt meestal gezoet met suiker en gegarneerd met esdoorn of fruitsiroop, vers fruit en boter - maar het kan ook smakelijk worden geserveerd. Wentelteefjes heeft zeer weinig ingrediƫnten, dus het is belangrijk om aandacht te besteden aan hen. Probeer kwaliteits eieren te kopen, gebruik half-en-half, en kies het juiste brood voor de soort resultaten die u zoekt
Wentelteefjes is meestal brood, dus het soort brood dat u gebruikt, is belangrijk. Brood is gemaakt met eieren en boter en geeft u prachtige, romige zijden. Dit is mijn go-to brood voor Wentelteefjes. Broodjes zijn ook aardig en geven u een steviger, minder romige Wentelteefjes. Vermijd gewoonlijk wit brood en rustieke broodjes met grote gaten en dikke korstjes, indien mogelijk. Het rustieke brood houdt gewoon niet de vla en het generieke brood is te zacht en karakterloos. Ik wil graag een brood kopen die niet voorgesneden is, dus ik kan controle hebben over hoe dik mijn plakjes zijn. Ik hou meestal van minstens een duim dikke plak, waardoor het brood te vochtig wordt, terwijl het een lekker, romig interieur bevordert. Ideaal gezien zou het een beetje stil moeten zijn, omdat vers brood vaak met een lichte textuur komt. Rijke broden zoals challah en ei brood kunnen uitgelaten worden met de wrapper de vorige nacht geopend, maar broodjes zijn beter als ze verpakt worden. Kortom: Het is niet het einde van de wereld als je brood fris is, maar een beetje flauw brood is beter.
Als je kiest voor beenham bakken dan kun je onze bereidingswijze aanhouden en beginnen met je eigen beenham! Het volgende ga je doen voor beenham bakken: